· 

Familieshoot in de Artuin

De weersverwachtingen waren niet al te best voor vandaag. Nadat we vroeg in de ochtend na telefonisch overleg hadden besloten om de fotoshoot te verplaatsen naar een andere datum klaarde het gelukkig op en bleef de regen uit. Met een paar uurtjes vertraging dus alsnog afgesproken bij de Artuin in Oudwoude voor deze familie fotoshoot.

In deze prachtige tuin was het een feest om foto's te maken. We begonnen in de boomgaard tussen de appels en eindigden in een prachtige deel van de siertuin. Gedurende de fotoshoot begon het zo af en toe toch nog een beetje te motregenen maar gelukkig hebben we hier niet heel veel hinder van ondervonden. Voor een kleine impressie scroll gerust even door de foto's!

 

Lijkt het je ook leuk om een soortgelijke fotoshoot te gaan doen? Klik dan hier!


Reactie schrijven

Commentaren: 0