· 

Verjaardagcadeau @deKruidhof

Vandaag heeft beppe Kalsbeek haar verjaardagscadeau, een familiefotoshoot, welke ze heeft gekregen van haar kinderen en kleinkinderen "verzilverd". De locatie was voor mij deze keer wel heel erg dichtbij, de familie wilde de fotoshoot namelijk in de tuinen van de Kruidhof in Buitenpost. Deze locatie was voor mij als fotograaf ook erg leuk omdat je al wandelend steeds weer nieuwe plekjes ontdekt waardoor je een leuke afwisseling krijgt in achtergronden, lichtval en kleuren. Kortom hier gaan we vaker heen!
In de kennismaking voorafgaand aan de fotoshoot begreep ik dat een aantal leden van de familie het toch wel wat spannend vonden om voor de camera te moeten staan. Doordat we gezellig kletsend door de tuinen konden lopen en er een gezellige en ongedwongen sfeer ontstond viel de spanning steeds verder van hen af en was het een feest om deze familie te mogen fotograferen. Dusdanig ontspannen dat beppe halverwege de shoot zelfs door haar 3 zoons in horizontale positie opgetild werd voor een korte serie foto's en ze uiteindelijk door opa weer "gered" moest worden. De foto's van dit moment laten we maar niet zien maar het is echt gebeurd ;) en we hebben er behoorlijk om moeten lachen met z'n allen.
Wist je dat ik nooit foto's plaats op mijn website of social media zonder nadrukkelijke toestemming van de geportretteerden? Voor mij is het leuk om de door mij gemaakte foto's te laten zien maar ik ben van mening dat zowel de fotograaf als de geportretteerde samen bepalen welke foto's wel en niet voor de wereld te bekijken zijn. 

 

Lijkt het je ook leuk om een soortgelijke fotoshoot te gaan doen? Klik dan hier!


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Siemen de Jong (vrijdag, 04 oktober 2019 11:41)

    Het was inderdaad een super leuke middag Joas!
    De foto's zijn prachtig geworden, mede door de vele mooie locaties en de creatieve ideeën van Joas.