· 

Gym buddies...

Fedde en Maurice kwamen een aantal maanden geleden met het verzoek om een fotoshoot te gaan doen om  het resultaat vast te leggen van hun intensieve trainingen. Een erg gaaf uitdagend project en voor mij de eerste keer dus toch ook wel spannend om te doen. Voorafgaand bespraken we welke sfeer we neer wilden zetten en zijn we aan de hand van afbeeldingen van Pinterest begonnen met het plannen van de shoot. Voor deze shoot was het erg handig dat we gebruik konden maken van de ruimte van Bewegingscentrum Switte zodat we voldoende materialen en ruimte tot onze beschikking hadden. Zowel de beide mannen als ook ikzelf waren erg blij met het eind resultaat... Kijk je ook even verder in mijn blog?

Lijkt het je ook leuk om een soortgelijke fotoshoot te gaan doen? Klik dan hier!


Reactie schrijven

Commentaren: 0